Barbie babaház

A tartalom

Barbie babák az egyik lány kedvenc játékok. Az idő alatt, amikor a lány érdekelt, a babának sokkal több barátja van, mint például Barbie, Ken férje és még gyerekek is. Természetesen a lányok álmodnak és kérik a szülőket, hogy vásároljanak babaház Barbie számára annak érdekében, hogy a család élhessen.

előnyök

Barbie baba játékok nagyszerű alkalom minden lány számára. Eladáskor számos olyan kiegészítő van, amelyek segítik a játék diverzifikálását és még érdekesebbé teszik. Az egyik ilyen tartozék egy babaház. Természetesen az ilyen játék költsége nagyon magas, de mennyi hasznot hoz.

A Barbie-babák háza nemcsak szórakozásként szolgál majd gyermeke számára, hanem fejlődő játékként is szolgál.

Ezzel a lány sok különböző hétköznapi jelenetet, élethelyzetet tud játszani, megtanulhatja, hogy megtalálják a helyes utat, döntéseket hozzanak, megtanulják kommunikálni.

Hála neki, a gyermek képzelőereje, a képzeletbeli gondolkodás, a személyes tulajdonságok fejlődnek. A lány megtanulja, hogy megértse, tárgyaljon. A vele való játék során finom motoros készségeket fejleszt.

Anyagtípus

Eladásra sokféle lehetőség van Barbie babaházak számára, mind a költségvetés, mind a drága. Mindegyikük méretben, színben, alakban és természetesen anyagban különbözik.

A gyártáshoz különböző anyagokat használnak. Lehet karton, műanyag, fa.

műanyag

A műanyag egy könnyű anyag, amelyből Barbie babaházak készülnek. Hátránya, hogy nagyon törékeny. Az ilyen modellek lehetnek a legcsodálatosabb formák és méretek. Gyakran különböző hatásokkal rendelkeznek: hang és fény. Ők gondosan kidolgozottak. Gyakran bútorokkal és eszközökkel értékesítik.

A Barbie-ből készült műanyag babaházakat leggyakrabban 5 éves korukra tervezték, mivel kis részleteket tartalmaznak és pontosságot és gondosságot igényelnek. Az árkategóriában mind a költségvetés, mind a drága lehetőségek vannak.

faipari

A gyártáshoz használt fa ártalmatlanabb és tartósabb anyag. A lehető legegyszerűbbek a játékhoz. Az ilyen házak gyártásakor leggyakrabban forgácslapot használtak. Az általuk tartalmazott nagy részek teljesen biztonságosak a kisgyermekek számára. Az ilyen babaházak alkalmasabbak 3-7 éves gyerekek számára, de a lányok és az idősebb gyermekek nem adják fel velük a játékot.

A Barbie faházak többet fognak fizetni, mint a műanyagok, de ez a legmegbízhatóbb lehetőség.

Tippek a kiválasztáshoz

Amikor egy lánynak választanak ilyen játékot, a szülőknek figyelniük kell néhány pontra:

 1. A gyermek életkora és az anyag, amelyből a gyermek készül. A fiatalabb gyerekek számára válasszon egy fából készült babaházat.
 2. Méretek. El kell döntenie, hogy melyik területen lehet az óvodában elosztani a házat. Fontolja meg a gyermek növekedését. Magas modell baba csak kényelmetlen játszani.
 3. Minőség. Győződjön meg róla, hogy megkérdezzük az anyagok minőségét, amelyekből készült. Tőle nem lehet idegen kémiai szag. Minden felületet kezelni kell. Nincsenek éles sarkok.
 4. Költség. Ne felejtsük el, hogy a gyermek meg tudja szakítani a játékot, vagy károsíthatja azt.Tekintsük ezt a tényezőt, hogy a gyermek nyugodtan játsszon, és ne aggódj, hogy ez történt.
 5. Ne felejtsd el figyelni, hogy mi van tele megtervezése és funkcionalitása.

Miért használják néha a karton átfedése?

A gyártásához műanyag baba házak Barbie néha használják sűrű díszített karton. A karton lehet ilyen padló: padló, belső fal és tető. A keret műanyagból készült. Ezt a költség csökkentése érdekében tegye meg. A teljesen műanyag házak sokkal drágábbak.

A faházak gyártásához általában a kartont nem használják még a legtöbb költségvetési lehetőségben sem.

Hogyan állapítható meg, hogy a modell alkalmas más babákra?

A modern lányok nem csak Barbie babákat játszanak. Most olyan babák, mint a Monster High, Winx, Bratz, Steffi és még sok más, nagyon divatosak. Vásárlás egy házat Barbie babáknak, szeretném, ha otthona lenne nekik. Ha azt állítják, hogy a modell Barbie-hez lett tervezve, akkor ez azt jelenti, hogy alkalmas minden 30 cm-es babához, mivel a Barbie magassága 25-30 cm.

Böngéssze a népszerű modelleket

ihlet

A Barbie-hez tartozó "Inspiration" Doll House három emeletes benyújtani az orosz gyártó PAREMO-tól. Teljesen természetes, fából készült. A vízalapú festékek, amelyek az összes részletét festik, teljesen biztonságosak a gyermekek számára és nem mérgezőek. Finom rózsaszín tónusokból készül, és minden szobában jól néz ki.

A játék életkorától számított 3 év. A házon kívül a csomag számos elemet tartalmaz a játék számára. Minden emeleten van egy szoba. Minden szoba rendelkezik a játékhoz szükséges kiegészítőkkel és kiegészítőkkel. Vannak interfészes lépcsők. Méretei 82 x 33 x 120 cm.

Legfeljebb 30 cm magas babákhoz alkalmas, a játékterület az első oldalon található.

Az "Inspiration" házzal együtt a kapott csomagban:

 • A ház kialakítása összecsukható. A szerelési utasítások csatolva vannak.
 • 16 háztartási gépek és bútorok. A szobák teljesen felszereltek.
 • 27 matrica áll rendelkezésre a díszítéshez.
 • 30 napos garanciát vásárol.

A babák és a textil kiegészítők nem tartoznak ide. A csomagolás minőségi kartondobozba van csomagolva.

Egy álom

Az orosz gyártó PAREMO sorozatából a legjobbak a Barbie „Álom” babaházában szerepelnek. Ez egy négyemeletes ház tágas garázzsal és egy nagy, nagy méretű erkéllyel, méretei 125 x 33 x 140 cm. Minden emeleten több szoba található. Számos egyedülálló tartozéka van, amit csak neki készítettek. A belső tér minden eleme kiváló minőségű és kiváló részletességgel rendelkezik.

A modell teljesen természetes fából készült, és teljesen biztonságos a gyermekek számára. A színséma rózsaszín árnyalataiból áll. Ezt a színt sok lány részesíti előnyben. Különleges jellemzője a kézi vezérlésű felvonó, amellyel a babát a padlótól a padlóig lehet elérni.

Ha megvásárolja ezt a házat, megkapja:

 • előre gyártott modulok a ház építéséhez. Nem lesz nehéz összeszerelni, az egyszerű szerelésre vonatkozó utasítások csatolva vannak.
 • Egyedülálló stílusban 37 matricát kínálnak a homlokzathoz.
 • A vásárlás napjától számított 90 nap.

A csomag nem tartalmaz babákat, járműveket, textileket és háziállatokat. A játék minden tulajdonsága külön megvásárolható.

Dollhouse "Dream" - ez egy nagy ajándék minden lánynak.

Múzeum felvonóval

A "Muse" babaház nagyon megfizethető áron különbözik. Ez a három emeletes ház 4 szobával a PAREMO belföldi gyártója. Környezetbarát, természetes, fából készült. A legmagasabb osztályú, vízbázisú, gyermekek számára teljesen biztonságos festék gyártásához. Méretei 82 x 33 x 120 cm, 3 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmasak.

A játékterület nagyon nagy, mérete lehetővé teszi, hogy több lány egyszerre játsszon. A ház elején található.A színséma főleg rózsaszín. Világos akcentusok bútorok. Az oldalfalak ablakok.

Komponensek "Múzeum" babaház:

 • A modulok, amelyekből össze vannak szerelve.
 • Utasításokat.
 • 90 napos garancia.
 • 16 darab szükséges a játékhoz. Az utcai hinták 2 babát tartalmaznak, és szintén benne vannak.
 • A díszítéshez javasolt 27 matrica

A csomagban nem szerepelnek babák, textil kiegészítők és egyéb tulajdonságok. Mindez külön megvásárolható a készlettől.

Legtöbb luxus

Ennek a modellnek a neve önmagáért beszél. Oroszországban ez az egyik legjobb ház, amely csak ott van. A világhírű KIDKRAFT cég készítette. Ez a ház teljes mértékben megfelel a nemzetközi minőségi előírásoknak.

A három emeletes ház játékterülete körül van, minden oldalról játszhat. Ez egy kiváló lehetőség két vagy több gyermekes családok számára.

Ez egy igazi játékkomplexum, amely számos további részletgel rendelkezik, és képes megváltoztatni a ház helyzetét. Számos szobája van, amelyek mindegyikének saját célja van.

A minőségi kerekes kerekek valóban mobilak. Mind a tágas szobában, mind a fal közelében található kis szobában elhelyezhető, a játék során forgó játékterület megváltoztatása érdekében. Környezetbarát anyagokból készül, a gyermekek számára teljesen biztonságos.

A készlet tartalmaz:

 • Három emeletes ház;
 • 45 további kiegészítő a játékhoz;
 • Szükséges dokumentumok - utasítás és garancia;
 • A szállítási doboz megerősítése.

A „legszebb” babaház valóban luxus ajándék egy lánynak.

Meg tudom csinálni magam?

A babaházak költsége Barbie számára gyakran nem boldog, és még a szülőket is megijesztik. Nem minden család engedheti meg magának, hogy ilyen ajándékot vásároljon a lányának.

Azonban könnyedén kiszállhat a helyzetből a babák saját kezével. Rajzoljon egy lányt erre a folyamatra. Nagyon örül, hogy részt vesz a szeretett Barbies lakások építésében.

Ennek a munkának az eredménye lesz a lányod boldog szemei!

A luxus ház Delia babaház összeállításának folyamata, lásd a következő videót.

Példa a babák építésére és a vele játszott játékra, lásd a következő videót.

Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. A betegség első tüneteihez forduljon orvoshoz.

terhesség

fejlesztés

egészség